Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de la Fundació:

  • Raó social: FUNDACIÓ IRIS-CC (INSTITUT DE RECERCA I INNOVACIÓ EN CIÈNCIES DE LA VIDA I DE LA SALUT A LA CATALUNYA CENTRAL)
  • NIF: G09998055
  • Adreça: CTRA. DE RODA NÚM. 70 08500 VIC – BARCELONA
  • Telèfon: 93 135 83 15
  • Email: tac.c1695493771c-sir1695493771i@ofn1695493771i1695493771
  • Registre de Fundacions: Número d’inscripció 3291 de 4 de juliol de 2022

Finalitat de la pàgina web

La finalitat d’aquesta web és atendre les seves consultes i peticions.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.iris-cc.cat

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre FUNDACIÓ IRIS-CC (INSTITUT DE RECERCA I INNOVACIÓ EN CIÈNCIES DE LA VIDA I DE LA SALUT A LA CATALUNYA CENTRAL), d’ara endavant el RESPONSABLE, amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb el RESPONSABLE o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat del RESPONSABLE i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit del RESPONSABLE.

Contingut de la web i enllaços (links)

El RESPONSABLE es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

El RESPONSABLE no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat del RESPONSABLE. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web del RESPONSABLE té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.