L’IRIS-CC participa a la II Jornada Entre Centres Sanitaris i Universitaris de la CC

El passat divendres 18 de novembre va tenir lloc a Berga la II Jornada Entre Centres Sanitaris i Universitaris de la Catalunya Central, organitzat per Salut Catalunya Central i la Facultat de Medicina de la UVIC-UCC.

La Jornada va comptar amb tres taules: la primera tractava sobre l’aprenentatge integrat de la medicina; la segona analitzava el rol dels metges col·laboradors docents; i finalment, la tercera, versava sobre el desplegament de l’Institut de Recerca i Innovació en Ciències de la Vida i de la Salut a la Catalunya Central (IRIS-CC).

A la taula sobre el desplegament de l’IRIS-CC hi van participar el Dr. Joan Comella (director de recerca i innovació de l’Hospital Sant Joan de Déu), el Dr. Antonio Bayés Genís (cap de servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol), la Dra. Irene Román (PDI de la Facultat de Medicina de la UVIC-UCC i investigadora de l’IRIS-CC) i la Dra. Noèlia Téllez (PDI de la Facultat de Medicina de la UVIC-UCC i investigadora de l’IRIS-CC). La persona encarregada de moderar la taula va ser el Dr. José Jerónimo Navas, director de l’IRIS-CC.

Podeu trobar el programa complet al següent enllaç.