Publicada la convocatòria INVESTIGO 2023 (AGAUR)

El 13 de desembre es van publicar les bases reguladores de la nova convocatòria d’ajuts del Programa Investigo de contractació de persones joves demandants d’ocupació en la realització d’iniciatives de recerca i innovació (INVESTIGO 2023).

En el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència NextGenerationEU finançat per la Unió Europea, el Programa Investigo té com a objectiu l’atorgament d’ajuts per a la contractació de persones joves (menors de 30 anys) demandants d’ocupació per al desenvolupament i execució de funcions, tasques i iniciatives de recerca i innovació.

L’organisme responsable d’aquest programa és l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). La presentació de sol·licituds començarà el proper 12 de gener a les 9:00 i finalitzarà el 25 del mateix mes a les 14:00.

Més informació disponible a la web de l’AGAUR: https://agaur.gencat.cat/ca/beques-i-ajuts/convocatories-per-temes/Programa-INVESTIGO-de-contractacio-de-persones-joves-demandants-docupacio-en-la-realitzacio-diniciatives-de-recerca-i-innovacio