Aprovació de la Normativa Multifirma i de l’actualització del Pla Estratègic de l’IRIS-CC

El Patronat de la Fundació IRIS-CC va aprovar, a la reunió ordinària celebrada el passat 26 de juny, l’actualització del Pla Estratègic de l’IRIS-CC i el document Normativa de Multifirma.

Els plans estratègics són documents que han de servir de guia per a la presa de decisions del Patronat per assolir les fites establertes. Per aquest motiu, són documents vius que requereixen ser actualitzats. L’actualització aprovada pel Patronat recull els canvis produïts des de la seva redacció, al setembre de 2021, com per exemple les àrees de recerca prioritàries, ajustaments de calendaris o correccions ortotipogràfiques menors. El Pla Estratègic de l’IRIS-CC actualitzat es pot consultar a través d’aquest enllaç.

La Normativa Multifirma és un document dirigit als investigadors propis i adscrits de l’IRIS-CC i que aplica a totes les activitats de l’institut: publicacions, projectes de recerca, projectes d’innovació, assajos clínics, etc. Té l’objectiu de facilitar l’afiliació institucional, així com millorar i impulsar la visualització i traçabilitat de l’activitat de les institucions fundadores.